Yamaha je ime i sinonim za performanse, kvalitetu i pouzdanost – i iza tog imena stoji reputacija sticana godinama, stvarajući vanbrodske motore i druge marine proizvode koji objedinjuju najnapredniju i najinovativniju tehnologiju. Milijoni zaljubljenika u vodene sportove i profesionalaca diljem svijeta odabiru Yamahu i kada je riječ o originalnim dijelovima i dodatnoj opremi. Štoviše, svi naši proizvodi su dizajnirani da rade bez problema jedni s drugima, što znači ne samo koordinirani dizajn, izgled i stil, već i pouzdane performanse, komforan osjećaj te bezbrižnost.

Ponuda dijelova i dodatne opreme je zaista bogata i proteže se od uzbudljive opreme za vodene sportove, volane za upravljanje te propelere za visoke performanse pa sve do visokonaprednih marine ulja i maziva, domišljatih sigurnosnih brava i zaštitnih pokrova i cerada za vanbrodske motore i vodene skutere. Da ne spominjemo daljinske komande i upravljačke sustave, prekidače, filtere, spremnike goriva i druge praktične stvari!

Dakle sve što vam je potrebno kako bi uživali više, imamo sve – sa proizvodima koji su dizajnirani za rad i dugotrajnost. Baš kao što biste i očekivali od Yamahe.

High Power range asortiman

Mid range asortiman

Portables asortiman

High performance asortiman

Sport asortiman

Recreation asortiman

Race asortiman