Miris kiše s vrućeg motora. Strasna vožnja pustom cestom u cik zore. Neposredan osjećaj promjene temperature zraka dok se iz brda spuštate u dolinu. To su samo neki od razloga zbog kojih ste odlučili postati vozač motora. Uz Yamaha motore, to nikad nećete prestati biti.
Motocikli
Najmanji modeli namijenjeni onima koji tek počinju voziti ili žele motorkotač za najjednostavnije namjene. Naravno, Yamaha kvaliteta ni u ovom slučaju nije upitna.
Skuteri
Revolucija u svijetu osobnog prevoza!
Jednostavnost, praktičnost, udobnost, snaga, sve su to karakteristike koje odlikuju ovu Yamahinu seriju motorkotača, koje svojim vozačima pružaju nezaboravno iskustvo urbanog prevoza.
Čoperi
Veličanstveni motorkotači s blještavim kromiranim djelovima, "vječnim" motorima, iznimnom snagom, ukratko - ljepota za kojom se svatko okreće.
Super Sport
Neponovljiv osjećaj!
Taman kad je konkurencija pomislila da nas je sustigla, mi smo u Yamahi dodali gas i ponovno se odvojili od njih sa zadnjom serijom modela iz ove Yamahine kategorije.
Turing
Čist užitak vožnje!
Ukoliko želite biti neupadljivi onda ova kategorija Yamaha motora nije za vas, jer gdje god da se pojavite s ovim motorom, privući ćete ogromnu pažnju.
Enduro
Udovoljite vašoj divljoj strani!
Sigurno vam je poznat osjećaj petka poslijepodne kada vam nešto govori da je vrijeme za odlazak na vikend u divljinu. Dopustite Yamaha Enduro motorkotaču da vas povede tamo, ma gdje to bilo.
Detaljnije podatke i cijene proizvoda možete potražiti u našem
on-line katalogu, a za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.
Za download našeg cjenika kliknite ovdje.
AD Mehanika d.o.o. je uvoznik cjelokupnog Yamaha programa za RH. Osim toga, u našoj tvrtci se, po povoljnim cijenama, mogu kupiti izvanbrodski motor bilo kojeg od renomiranih svjetskih proizvođača za koje smo ovlašteni serviseri.
> više
E-mail:
info@ad-mehanika.com
Adresa:
Obala kneza Branimira 8
23000 Zadar
Telefon:
(023) 305-738
Fax:
(023) 309-006
© AD-mehanika d.o.o. 2003 - 2006, Sva prava pridržana.