YAMAHA - ispravan izbor!

Ukoliko se odlučujete na kupnju jednog ili više Yamahinih prizvoda iz Marine asortimana, rečenica iz našeg naslova upučena je upravo Vama!


Ime Yamaha ulijeva bezgranično povjerenje kupcima diljem svijeta na raznim tržištima proizvoda, ali upravo na tržištu Marine proizvoda Yamaha posjeduje najjači brand.
Yamaha proizvode između ostalog odlikuje tehnološki napredan i inovativan dizajn, izrazito visok standard kvalitete izrade, te brza prilagodba proizvoda tržišnim zahtjevima.

Vanbrodski motori
Milijunima ljudi koji su na vodi isključivo radi zabave i onima koji na njoj zarađuju, Yamaha vanbrodski motori su sinonim za pouzdanost, izvrsne performanse, te robusnost i siguran oslonac.
Gumeni čamci
Pružiti maksimalnu vrijednost za uloženi novac, bila je glavna ideja prilikom dizajniranja i izrade ove Yamahine palete proizvoda.
Vodeni skuteri
Malo koji proizvođač se može pohvaliti s preko 30 godina iskustva u izradi proizvoda iz Marine programa. Malo koji proizvodi se mogu pohvaliti s tolikom količinom iskustva ugrađenom u procesu njegove izrade kao Yamahini vodeni skuteri.

Za download našeg cjenika kliknite ovdje.
E-mail:
info@ad-mehanika.com
Adresa:
Obala kneza Branimira 8
23000 Zadar
Telefon:
(023) 305-738
Fax:
(023) 309-006
© AD-mehanika d.o.o. 2003 - 2006, Sva prava pridržana.