Tvrtka AD Mehanika d.o.o. osnovana je 1996. godine sa sjedištem u Sukošanu, kraj Zadra. Mi smo prva tvrtka na području Zadarske županije koja se počela baviti ozbiljnijom prodajom i servisiranjem izvanbrodskih motora. Sredinom 1996.g., kada započinjemo s našom djelatnošću, osnovna djelatnost tvrtke bila je prodaja i servisiranje robne marke Tomos. Početkom 1997.godine, pored prodaje i servisiranja robne marke STIHL i VIKING, AD Mehanika d.o.o. u svoj prodajni program uvodi robnu marku YAMAHA, u kojoj postižemo najbolje rezultate poslovanja.

Osnovna djelatnost:
Prodaja finalnih proizvoda i servisiranje robnih marki:
a) YAMAHA  izvanbrodski motori, gumenjaci, ski jetovi, generatori, skuteri ...
b) STIHL  motorne i električne pile, trimeri, brusni parači, šumarski artikli ...
c) TOMOS  mopedi, motorne pumpe ...

Sekundarna djelatnost:
Prodaja rezervnih dijelova za sve strojeve iz prodajnog programa, te nautičke opreme i dodatne opreme za skutere i motocikle
Tvrtka je od svojih početaka uspjela održati konzistentnost, a najbolje rezultate postiže u prodaji izvanbrodskih motora YAMAHA, koje uvozi i plasira na cjelokupno područje RH.
AD Mehanika d.o.o. ima svoj prodajni salon, na atraktivnoj lokaciji, u Zadru, Obala kneza Branimira br. 8., organiziran na cca. 100 m2 poslovnog prostora. Također, tvrtka ima i svoju ovlaštenu servisnu radionicu u Zadru, Dinarska 13., ukupne površine 80m2, gdje se vrši , pored redovnih popravaka i montaža izvanbrodskih motora.

Tvrtka zapošljava 6 stalnih djelatnika:

2 djelatnika u servisnoj radionici
2 djelatnika u prodajnom salonu
2 djelatnika u komercijalnom i financijskom odjelu.
Za download našeg cjenika kliknite ovdje.
E-mail:
info@ad-mehanika.com
Adresa:
Obala kneza Branimira 8
23000 Zadar
Telefon:
(023) 305-738
Fax:
(023) 309-006
© AD-mehanika d.o.o. 2003 - 2006, Sva prava pridržana.